Camei 2020 ytelsesledelse opplæring og læring

For å effektivt styrke medarbeidersamtalens ledelse for alle ansatte i selskapet, og gi full spill til veiledning og insentiver og begrensninger i resultatvurdering, arrangerte selskapet den 28. juli lanseringen i møterommet i 3. etasje i kontorbygg i Yuanxiang Street nr. 3, Jiangnan høyteknologiske industripark, Quanzhou City [2020 Performance Management Training and Learning], mer enn 20 mellom- og seniorledere fra Jiamei Stationery deltok i denne opplæringen.

1 (2)

Til denne opplæringen inviterte selskapet Mr. He Huan og Mr. Chen Ping fra Beijing Changsong Group til å holde forelesninger.Forelesningene ble gjennomført i form av «lærerforedrag og lek i klassen».I klasserommet analyserte og forklarte de to lærerne den utilstrekkelige implementeringen av «big pot rice», «egalitarianism» og «ikke å være morsom» i enkelte bedrifter.

4 (2)

Mennesker er den største miljøfaktoren for ansatte i en bedrift.De er flinke til å veilede og motivere, og de kan tappe den enorme energien som ligger gjemt under isfjellet.Å utføre vurdering gjennom prestasjonsfaktorer og oppsummere teamets kjerne i dataene kan forbedre bedriftens teamarbeidsevne til et høyere nivå.

2 (2)

Gjennom lærerens fortelling diskuterte alle dagens erfaring og erfaring, og hvordan man kan bruke den i det neste arbeidet for å forbedre konkurranseevnen og samholdet i teamet, og fremme forbedring av teamarbeidet.

3 (2)

I dag underviser to lærere fra Changsong Group tålmodig.For tiden har noen virksomheter ledelsesproblemer, som urimelig lønnsstruktur og ingen gode metoder for medarbeidersamtaler.I neste trinn vil selskapet ytterligere forbedre evaluerings-, insentiv- og tilbakeholdsmekanismen, styrke implementering og anvendelse av evalueringsresultater, og kontinuerlig fremme forbedring av selskapets interne ledelsesnivå for å sikre en vellykket gjennomføring av selskapets mål.


Innleggstid: 29. juli 2020

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss