3 måter å skape bedre innhold for kunder

cxi_195975013_800-685x435

Kunder kan ikke nyte opplevelsen din før de bestemmer seg for å engasjere seg med bedriften din.Flott innhold vil få dem til å engasjere seg.

Her er tre nøkler for å lage og levere bedre innhold, fra ekspertene hos Loomly:

1. Planlegg

"Du vil planlegge innholdet ditt før du i det hele tatt tenker på å publisere det," sier Loomly-sjef Thibaud Clément."Det du vil publisere neste dag, neste uke eller om en måned - alt bidrar til å bygge et merkevareimage."

Clément foreslår at du bestemmer hva du vil publisere og når.Hvis det bare er én person som håndterer å skrive innholdet for sosiale medier, blogger, nettsider og mer, kan han eller hun skrive i grupper om emner som flyter sammen.

"Du kan bare få kreativiteten til å flyte og få gjort mye," spøker Clément.

Hvis flere personer er involvert i å skrive innhold, vil du at én person planlegger innlegg og overvåker emner slik at de utfyller hverandre – og ikke konkurrerer med hverandre.

Du vil også sørge for at innholdet følger en lignende stil og bruker samme språk når du refererer til produktene eller tjenestene dine.Og du kan lage og legge ut innhold for å falle sammen med produkter eller tjenester du markedsfører.

 

2. Involvere

Innholdsskaping er "ikke lenger en enmannsjobb," sier Clément.

Be folk som er produkteksperter om å lage innhold på kule funksjoner kunder kan prøve eller taktikker de kan bruke for å maksimere kjøpet.Få selgere til å dele bransjeinnsikt.Be HR om å skrive om arbeidspraksis som påvirker alle.Eller be finansdirektøren dele tips om hvordan bedrifter og enkeltpersoner kan forbedre kontantstrømmen.

Du ønsker å gi kundene innhold som forbedrer deres liv og virksomhet – ikke bare innhold som promoterer bedriften, produktene og tjenestene deres.

"Du kan legge til detaljerte nyanser til innholdet," sier Clément."Det forbedrer kvaliteten på innholdet og hever ekspertisen din."

 

3. Mål

Du vil fortsette å sørge for at innholdet ditt er relevant.Den sanne målingen er om kundene klikker på den og engasjerer seg i den.Kommenterer og deler de?

"Sentimentet kan være bra, men hvis folk ikke engasjerer seg, kan det hende at det ikke fungerer," sier Clément."Du vil måle prestasjonen din til målene du setter."

Og det målet er engasjement.Når du ser engasjement, "gi dem mer av det de vil ha," sier han.

Kopier fra Internett-ressurser


Innleggstid: 14. juli 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss