4 beste fremgangsmåter for e-post for å øke salget

166106041

 

E-post er den enkleste måten å holde kontakten med kunder på.Og hvis det gjøres riktig, er det et verdifullt verktøy for å selge mer til kunder.

Nøkkelen til å øke salget med e-post er å få tid og tone riktig, ifølge fersk forskning fra Bluecore.

"Selv om merkevarer ofte har forsvunnet over denne flere tiår gamle kanalen, er det i endring," sa forskere for Email Benchmark Report."Det har faktisk allerede endret seg for de mest kunnskapsrike, moderne markedsførerne.De raskest voksende forhandlerne har blitt mer strategiske når det gjelder hvordan de bruker e-post som både en identifikator og en kanal for å øke kundeengasjementet og øke inntektene."

Her er de fire beste fremgangsmåtene studien fant for å øke kundeengasjement og salg.

 

Personalisering betyr mest

Salgs-e-poster som gir best resultater – på tvers av bransjer, målgrupper og produkter – er «ekstremt relevante» for kundene.Meldingene treffer på alt fra innhold, produktanbefalinger, tilbud og timing.

Meldinger "som fokuserer på relevans ved å gå utover enkel segmentering, for eksempel ved å engasjere kunder basert på nylig atferd, nylige endringer i produkter som kjøpere har en interesse i og de unike egenskapene til shoppere ... ser den største avkastningen," sa forskere. 

Nøkkel: Profesjonelle kundeopplevelser trenger konstant innsikt i hvordan kunder kjøper, bruker og engasjerer seg i produktene deres for å få riktig personalisering.Få tilbakemelding.Se kundene bruke produktene og tjenestene dine.Snakk med dem om hva de liker, ikke liker, ønsker og trenger.

 

Kunder er ikke skapt like

Kundeerfaringseksperter tror ofte at de må behandle alle kunder likt.Men forskere fant at når det gjelder å engasjere kunder og få salg via e-post, må du behandle kunder annerledes.(Selvfølgelig må du behandle alle kunder godt.)

Kunder vil reagere forskjellig på tilbud basert på kjøpsnivå og grad av lojalitet.

Nøkkel: Se på kundenes kjøpshistorikk, lengden på forholdet og typiske forbruk for å finne e-posttilbud for segmenter av kunder.For eksempel er det mer sannsynlig at langtidskunder reagerer på e-poster med produktanbefaling.Alle kunder har en tendens til å reagere på «knapphets-e-poster» – meldinger om begrensede forsyninger eller kortsiktige priser.

 

Langsiktige tiltak fungerer best

De mest vellykkede e-postsalgstiltakene har et langsiktig syn.Kortsiktige kampanjer for å øke e-postregistreringene eller promotere et engangstilbud kan øke abonnementene, men øker ikke langsiktig salg og lojalitet fordi kunder melder seg av raskt. 

Nøkkel: Raske kampanjer og abonnementseksplosjoner kan være en del av en sunn salgskampanje på e-post.Enda viktigere er at profesjonelle kundeopplevelser ønsker å fokusere på langsiktig engasjement – ​​å sende en rekke meldinger som er personlig tilpasset, relevante og gir verdi.

 

Utnytt sesongen din 

De fleste bransjer har høye salgssesonger (for eksempel detaljhandelstopper for skolestart og ferier på slutten av året).Selv om dette er naturlige engangssalgstopper, er de også gode muligheter for å engasjere og få nye kunder som du kan fokusere på å beholde gjennom resten av året.

Nøkkel: Identifiser nye kunder som kjøper for første gang i den travle sesongen.Send deretter den gruppen en rekke e-postmeldinger som (igjen) er personlig tilpassede, relevante og verdifulle for å styrke relasjonene.Prøv å få dem involvert med automatiske fornyelser eller pågående etterfyllingsordrer.Eller send en e-post som introduserer dem til komplementære produkter eller tjenester for det de kjøpte i høysesongen.

 

Kopier fra Internett-ressurser


Innleggstid: 28. juli 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss