Hvordan kombinere e-post og sosiale medier for bedre kundeopplevelser

e-post

De fleste bedrifter bruker e-post og sosiale medier for å komme i kontakt med kunder.Kombiner de to, og du kan maksimere kundeopplevelsen.

Vurder hvor effektiv en tohodet tilnærming kan være basert på hvor mye hver enkelt brukes nå, ifølge forskning fra Social Media Today:

  • 92 % av online voksne bruker e-post, og
  • 61 % av disse personene bruker e-post daglig.

Når det gjelder sosiale medier, her er mer forskning:

  • nesten 75 % av Internett-brukerne er på sosiale medier, og
  • 81 % av kundene er mer sannsynlig å bli involvert i et selskap som har en sterk, profesjonell tilstedeværelse på sosiale medier.

Sett dem sammen

Det er bevis på at e-post og sosiale medier alene er bra for kommunikasjon, engasjement og salg.Sammen er de som Wonder Twins aktivert!De kan skape sterkere kommunikasjon, engasjement og salg.

Her er fem effektive måter å kombinere sin makt på, ifølge Social Media Today-forskere.

  • Kunngjør kunngjøringen.Legg ut på sosiale medier om ditt e-nyhetsbrev eller e-postoppdatering som kommer ut.Erte den største nyheten eller fordelene til kundene for å skape interesse for å lese hele meldingen.Gi dem en lenke for å lese den før den sendes.
  • Minn dem på å gi det videre.Oppmuntre e-postlesere til å sende e-nyhetsbrevet eller e-postmeldingen gjennom deres sosiale nettverk.Du kan til og med tilby et insentiv – for eksempel en gratis prøve eller prøveversjon – for å dele.
  • Legg til en e-postlisteregistrering på sosiale mediesider.Legg regelmessig inn oppdateringer på sosiale medier på Facebook, LinkedIn, Twitter, etc., at følgere kan få mer verdifull informasjon og oppdateringer hvis de registrerer seg for e-posten din.
  • Gjenbruk innhold.Bruk utdrag av e-post- og e-nyhetsbrevinnhold for innlegg på sosiale medier (og bygg inn nettadressen for rask tilgang til hele historien).
  • Lag en plan.Juster innholdsplaner for e-post og sosiale medier på en felles kalender.Deretter kan du lage temaer, mønstre og/eller spesielle kampanjer som stemmer overens med nye eller sykliske kundebehov.

 

Tilpasset fra Internett


Innleggstid: 28. oktober 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss