På tide å rocke National Customer Service Week

cxi_308734266_800-685x434

 

Enten dine profesjonelle kundeopplevelser jobber på stedet eller eksternt, er det tiden på året for å feire dem, kundene dine og alle de flotte opplevelsene.Det er nesten nasjonal kundeserviceuke – og vi har planer for deg.

Den årlige feiringen er den første hele arbeidsuken i oktober hvert år.

Det kommer fra International Customer Service Association, nå PACE, som etablerte det ukelange arrangementet i 1984 og drev lobbyvirksomhet for at Kongressen skulle utrope det til en offisiell nasjonal begivenhet i 1992.

Mange organisasjoner vil bruke 5.–9. oktober 2021 til å feire alle aspekter av kundeopplevelsen.De bygger arrangementer rundt nøkkelaktørene: frontlinjeservicerepresentanter, selgere, kunder og de som støtter din innsats.

Jada, dette året kan være annerledes med plass til en ekstern arbeidsstyrke og mindre personlig interaksjon med kunder, men det er fortsatt en viktig begivenhet å anerkjenne og feire.

Her tilbyr vi én morsom idé for hver dag i uken – og to måter å utføre den på, på stedet og eksternt:

Mandag: Sing the Praises

Start uken med ros og anerkjennelse for å øke humøret.Be ledere, ledere i frontlinjen, kolleger i avdelinger du støtter og kunder om å takke fagfolk med kundeopplevelse.

På stedet:Inviter kolleger og ledere i bygningen til å komme innom med kort og/eller forberedte ord, og takke ansatte for alt de gjør for å holde kundene fornøyde og organisasjonen i drift.Enda bedre, hjelp dem med å levere en frokostvogn eller mellommåltid.

Fjernkontroll:Begynn nå med å be om og samle videoanbefaling fra ledere, kolleger og kunder som kan gi oppriktig ros og takk til ditt kundeopplevelsesteam.Bland meldingene sammen, eller send dem ut via e-post eller på kommunikasjonsappen din gjennom dagen for å spre godviljen.

Tirsdag: Takk kunder

Det er viktig å gjenkjenne menneskene som gjør kundeopplevelsen mulig i løpet av uken – kundene dine.

Uansett hvor frontlinjemedarbeidere jobber, kan de svare på telefoner og e-postmeldinger med "Takk for at du kontaktet meg på National Customer Week.Hva kan jeg gjøre for å hjelpe?"

På stedet:Ansatte på stedet kan komme sammen og spille inn en kort melding om lojale kunder og hvordan de har likt å jobbe med dem gjennom årene.Eller kanskje de kan bruke nedetid til å skrive noen personlige notater til kunder som de har koblet til eller hjulpet gjennom et komplekst problem de siste ukene, og takke dem for tålmodighet, forretninger, fleksibilitet, fortsatt tillit eller vedvarende lojalitet.

Fjernkontroll:Eksterne ansatte kan bruke litt tid på tirsdag til å bruke sosiale medier for å takke kunder.De kan bruke en smarttelefon til å lage en rask video av seg selv hvor de takker kunder for virksomheten deres og legger den ut i sosiale kanaler.

Onsdag: Midtukemoro

Uansett hvor alle jobber, kom sammen for å slappe av, le og sosialisere.Del ut noen morsomme priser, for eksempel:

  • Master of Disasterfor den ansatte som kan løse problemer med de tøffeste kundene
  • Utslitt skofor den ansatte som alltid strekker seg ekstra for kundene
  • Klienthviskerenfor den som alltid sier det rette for å roe kundene
  • Mesterkollegafor den ansatte som aldri nøler med å melde seg inn, og
  • Rebound Rockstarfor den ansatte som kommer tilbake fra tøffe situasjoner – og hjelper kollegaer med å gjøre det samme.

På stedet:Møt på en lokal hangout etter arbeidstid, i henhold til retningslinjene dine for lokale samlinger.

Fjernkontroll:Planlegg en videokonferanse og inviter alle til å hoppe på så lenge de kan.

Torsdag: Spilledag

Med tilbakekomsten av sport de siste månedene, prøv en slags bakluke.

På stedet:Hvis mulig, sett opp en utendørs bakluke.Be folk ta inn spill som maishull, stigeball og skivekast.Oppmuntre dem til å bruke favorittlaget antrekk (hvis det passer på kontoret ditt).Du kan lage pølser og burgere på en utendørs grill, bestille dem eller ordne med en foodtruck som dukker opp på kontoret ditt.

Fjernkontroll:Send ansatte gavekreditt til matleveringstjenester.Oppmuntre dem til å ha på seg favorittidrettslagets antrekk og avtal flere Zoom-anropstider slik at grupper kan samles virtuelt, nyte en baklukefavoritt de har bestilt på egen hånd og snakke «spill».

Fredag: Treningsdag

Du kan prøve faglig utvikling den siste dagen, men hardtarbeidende kundeopplevelsesfagfolk kan nyte morsom trening i stedet.

På stedet:Ta med en velvære-, yoga- eller meditasjonsinstruktør for å gå gjennom avspenningsøvelser i pausene.Server en sunn, servert lunsj.Eller, ved stengetid, kan du invitere en lokal bartender til å lage en drink eller vinsmakingsopplevelse.Du kan ta med en matbil eller forretter med happy hour.

Fjernkontroll:Mange bedrifter gjør denne typen ting på nettet for ansatte nå.

Og til slutt, vi liker å tilby dette hurtigslående stykket nesten hvert år i tilfelle du trenger andre lavprisideer i siste liten å feire.

 

Tilpasset fra Internett


Innleggstid: 05-okt-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss