Måter å fortelle historier som gjør potensielle kunder til kunder

84464407-685x456

Mange salgspresentasjoner er kjedelige, banale og inerte.Disse offensive egenskapene er plagsomme for dagens travle prospekter som kan ha korte oppmerksomhetsspenn.

Noen selgere mystifiserer publikum med irriterende sjargong eller legger dem i dvale med endeløse bilder.

 

Medrivende historier

Overbevisende historier gir mening og informasjon, samtidig som de gjør det mulig for potensielle kunder å se og føle budskapet ditt.Historier har en nesten mystisk kraft som har en enorm innvirkning på sluttkursene.Velg historier du finner overbevisende.De skal skille seg ut som noen som har på seg en oransje sikkerhetsvest i et rom fullt av dresskledde mennesker.

 

Vellykkede presentasjoner

Hvis presentasjonen din er vellykket, vil du ta potensielle kunder til et spesielt sted som involverer den nye kunnskapen du gir dem.Hver presentasjon bør ha som mål å være overbevisende og forvandle prospektet på en fordelaktig måte.

 

Den store ideen

En fortellerpresentasjon krever å løse en konflikt - å skifte fra "det som er" til "det som kan være."Innholdet ditt bør peke potensielle kunder mot destinasjonen du har valgt å forfølge.

Utvikle historier som gjør din store idé meningsfull.Vurder så mange konsepter som mulig for å finne din store idé.Prøv å finne de som gir emosjonell og logisk appell.

 

Eventyr og action

En minneverdig presentasjon bør støte potensielle kunder.Den bør inneholde to klare vendepunkter: det første er "oppfordringen til eventyr", som representerer tomrommet mellom det som er og det som kan være.Den andre er "oppfordringen til handling", som forklarer hva du vil at potensielle kunder skal gjøre eller endre.

 

Inspirer potensielle kunder

Prøv å inspirere potensielle kunder på slutten av presentasjonen.Forklar at ideen din ikke bare er fullstendig gjennomførbar, men også prospektets beste alternativ.Hvis du håndterer presentasjonen riktig, kan potensielle kunder avslutte salget for deg.

 

Stjerneøyeblikket

Hver presentasjon trenger noe som potensielle kunder alltid vil huske.Prøv å skape din med emosjonell historiefortelling.Avdøde Steve Jobs introduserte Apples supertynne MacBook ved å skyve den lett inn i en manila-konvolutt.Prospekter gjentar ofte slike uforglemmelige presentasjonsøyeblikk for andre.

 

Som en radiosending

En presentasjon er som en radiosending.Gjør presentasjonsbudskapet ditt sterkt og tydelig slik at potensielle kunder mottar informasjonen du formidler.Din store idé må vise alle irrelevante frekvenser.Vær oppmerksom på presentasjonens signal-til-støy-forhold.

Støy har fire former som du vil eliminere:

  1. Troverdighetsstøy.Du gjør et dårlig førsteinntrykk og prospektet tror deg ikke.
  2. Semantisk støy.Du bruker for mye sjargong eller for mange buzzwords.
  3. Opplevelsesstøy: Du viser dårlig kroppsspråk.
  4. Bias støy.Materialet ditt er selvsentrert.

 

Kopier fra Internett-ressurser


Innleggstid: Sep-05-2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss